top of page
vattenbrygga.JPG

Retreats för Förändring

Öppna ditt Hjärta

OBS - FULLBOKAT! 

Följ med på ett unikt retreat där du erbjuds en balans mellan, vila, återhämtning, ny kunskap, nya insikter och skapandet av en ny livsplan.  Allt i en miljö präglad av värme och trygghet. Bli din egen ledare, hitta din inre röst och längtan och börja skapa det liv du egentligen vill leva 🙏🏻 


Jag välkomnar jag dig till en helg med en unik balans mellan återhämtning, vila och nyskapande energi. Ta med dig vännen, partnern, grannen, familjemedlemmen eller kom själv och unna dig en helg av utforskande, vila och värme och bli påfylld av av ny energi, insikter och självförtroende!

Detta retreat är inte bara tänkt som en oas för återhämtning utan också ett sätt att skapa ny kraft och finna ett nytt sätt att leva.

Vi börjar med att lära oss att förstå och hantera oro, ångest och självkritik och hur vi kan få kontakt och börja kommunicera med oss själva. När hindren röjs ur vägen fortsätter vi med att hitta den inre rösten, längtan, kraften och livsviljan och låter den sedan vägleda dig långt efter att du lämnat Retretet.  När du åker från oss har du förhoppningsvis en innerlig livsplan I din resväska och du vet vilka steg du behöver, vill och kan ta för att få det liv du vill leva. 

Jag som kommer att vägleda dig under denna helg är utbildad i alla de metoder som används och jag är både legitimerad psykoterapeut och handledare och lärare i psykoterapi med mångårig erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa, personlig och själslig utveckling och kroppslig avspänning. Jag har skapat detta retreat genom att sammanväva olika tekniker, metoder och kunskaper för att kunna erbjuda dig en lättillgänglig helhet som ger dig en möjlighet till utveckling både i dig själv och i ditt liv.

Inga förkunskaper krävs och du medverkar helt på dina egna villkor

Pris:


Retreat på distans kommer snart! Håll utkik!


Retreat på plats i Stockholms Skärgård:

Dubbelrum: 6.400kr per/person (Delas endast mellan er som redan känner varandra, uppge detta vid bokningen eller boka tillsammans)

Enkelrum: 6.800kr per/person

Early Bird: - Bokning innan 10/9

Dubbelrum: 5.900kr

Enkelrum: 6.300kr 

Vad ingår i den Fysiska Retreaten:

2 Övernattningar, 2 frukostar, 2 Luncher, Eftermiddagsfika och 2 middagar. Sängkläder, handdukar och yoga attribut samt block och pennor. Drygt 10 timmars lärarledd självomhändertagande och utforskande sessioner bestående av avspänningsövningar, föreläsningar, jag-stärkande övningar, övningar för inre utforskande och medveten närvaro. Teknikerna bygger på KBT, Compassionfokuserad terapi, buddistisk tradition, neurovetenskap, yoga och Acceptans and Commitment therapy. 

Tid kommer också finns för egen reflektion, meditation, och för havsbad och bastu, promenad i vackra omgivningar, samtal med likasinnade eller stillhet och tystnad i sin egen närvaro.


Möjlighet finns också för individuella coachande och fördjupande sessioner under lördagen till reducerat pris om 750kr. OBS Begränsat antal platser för detta så först till kvarn gäller, uppge vid bokningen om du önskar ett individuellt samtal. 

Datum: 

Hösten 2022


Fysiskt på plats: 18-20 november 

Fredag ca kl.16.00 till Söndag ca kl. 14.00

Program (Obs Alla tider är ungefärliga)

Fredagen

Kl. 16.00-17.00 incheckning

Kl. 17.00 Välkommen och pass 1

Kl. 18.30 Middag

Kl. 21.30 Kvällsmeditation/Avslappning


Lördagen

Kl. 07.30  - 30 min Morgonmeditation/Långsam väckning av kroppen för de morgonpigga som vill

Kl. 08.30 Frukost

Kl. 09.30-12.0 Pass 2

Kl. 12.00 Lunch

Fri eftermiddag (Möjlighet finns för individuell session, bokas i förväg, obs begränsat antal platser)

Kl. 15.30 Eftermiddagsfika

Kl. 16.30 Pass 3

Kl. 18.30 Middag

Kl. 21.30  Kvällsmeditation/Avslappning


Söndagen

Kl. 07.30 – 30min Morgonmeditation/Långsam väckning av kroppen för de morgonpigga som vill

Kl. 8.30 Frukost

Kl. 9.30-12.00 Pass 4

Kl. 12.00 Lunch

Kl. 13.00-14.00 Avslutning/Pass 5

Kl. 14.00 Hemfärd

Hitta Hit:

Lyckhem ligger på Kärleksstigen 11, i utkanten av Väddö, en liten oas beläget ca 90 min från Stockholm. Du tar dig hit på ett nafs, antingen med egen bil, med SL-buss via Norrtälje eller med Waxholmsbåten till Östersjö

Bokning och Avbokningsregler:

Bokningsavgift 1.500kr betalas direkt vid bokningen för att säkra din plats och återbetalas inte vid ev avbokning. Bokningen är bindande men möjlighet till delbetalning finns och platsen kan överlåtas till annan deltagare. Avbokning som sker inom 14 dagar efter bokningstillfället innebär full återbetalning av ev inbetald avgift, minus bokningsavgiften. Du betalar via faktura senast 10 dagar innan retreaten. Vill du dela upp din betalning går det bra men uppge gärna det då i din anmälan. Genom att anmäla ditt deltagande godkänner du att vi får hantera dina personuppgifter. 

Vanliga frågor: 


Kommer jag behöva dela med mig/prata med andra? - Nej, det är ingen gruppterapi utan du tar för dig av det jag ger och gör din egen inre och personliga resa. 


Är det ett tyst retreat, måste jag vara tyst? - Nej, du måste inte vara tyst och diskussion uppmuntras lika mycket som egen tyst reflektion. Tänk dock på att respektera om andra deltagare väljer att vara tysta. 


Kommer jag behöva hjälpa till med mat och städning? - Nej, men däremot hjälps vi åt att ta bort disk och göra fint efter måltiderna 


Kan jag vara med bara en dag? - Ja, det är möjligt, i så fall kan du vara med fre-lör, uppge detta i så fall vid bokningen 


Vad ör det för typ av mat, finns det glutenfria alternativ? - Maten är vegetarisk och det finns allergivänliga alternativ, uppge vid bokningen om du är allergisk mot något. 

bottom of page