top of page

Stora Verktygslådan
"Sommar"
 

Kickstarta Din Coach eller Terapeut karriär

på 3 månader!

 
Nu finns den populära utbildningen "Stora Verktygslådan" också som en helt självständig utbildning som löper över sommaren för dig som vill passa på att använda semestern till något fantastiskt och som inte vill eller har möjlighet att delta i gruppträffar via Zoom.

När du går "Sommar" så gör du allt helt självständigt och bokar sedan in 4st individuella Zoom träffar med din handledare på tider som passar dig där du kan ställa frågor och fördjupa dig i de moment som du känner att just du behöver. Du får också tillgång till de två Bonuskurserna: "Fokus Självkänsla" samt "Samtalsmetodik"

Du får tillgång till hela utbildningen direkt och har sedan 2 år på dig att slutföra utbildningen. När du slutfört utbildningen och betalningen i sin helhet erhåller du Dina 3 Diplom och Certifieringar:


Certifierad KBT-Terapeut
Certifierad CFT-Terapeut
Certifierad i integrativa psykoterapeutiska verktyg ACT+IPT

Du har inga fasta tider att förhålla dig till utan gör kursen när det passar dig. Den angivna tiden vid Bokningen är endast av administrativ karaktär och inget möte kommer hållas, du kommer istället få ett mail med en inbjudan till kurs portalen. 

Du är Varmt Välkommen!

Läs mer info nedan

Bra bild 1.png

Vad Ingår?

3 Diplom - En Utbildning!

Certifierad KBT-Terapeut

 Certifierad CFT-Terapeut

Certifiering i Integrativa Psykoterapeutiska Verktyg i ACT+IPT

+

Exklusivt för denna kursstart och Din Kickstart!

BONUS: Kurserna: "Fokus Självkänsla" + "Samtalsmetodik"

 

+ Dessutom......Värde ca 100.000kr!!!

 

 • Uteslutande Distansstudier som du gör helt i din egen takt när det passar dig

 • 4 st Zoom träffar med din handledare som du bokar på tider som passar dig för frågor och fördjupade diskussioner, genomgång av fallbeskrivningar

 • Tillgång till handledare via mail för frågor

 • Inspirerande och lättillgängligt material genom videoföreläsningar och egna reflektions uppgifter

 • Skriftlig Feedback på dina inlämningsuppgifter och Hemtentamen

 • Du får en "Certifiering i Integrativa Psykoterapeutiska Verktyg med ACT och IPT" med tillägg av både ACT och IPT (Värde: 33.800kr)

 • Du blir "Certifierad KBT-Terapeut" (Värde 25.000kr)

 • Du blir "Certifierad CFT-Terapeut" (Värde 25.000kr)

 • BONUS: Kursen "Fokus Självkänsla" (värde 6.900kr)

 • BONUS: Kursen "Samtalsmetodik" exklusivt för denna Kursstart "Sommar"

 • Möjlighet att del betala upp till 12 månader räntefritt via faktura! Maila i så fall till: info@terapiakademin.com och uppge detta vid din bokning

 

 

Upplägg: Du gör kursen helt på egen hand men får stöd, gemenskap, vägledning och svar på alla dina frågor och hjälp på vägen online via  Zoom träffar där vi går igenom frågor och fördjupar diskussioner kring teorier, användningsområden osv. och du får även möjlighet att öva dina kunskaper om du vill. 

 

Utbildningsmaterialet består av videolektioner, quiz och arbetsmaterial för egen utveckling och egna reflektioner. Allt material är kopplat till praktisk användning vid olika problemområden och stort fokus ligger på hur, vad och varför vi gör som vi gör i rummet med våra klienter genom olika fallbeskrivningar.

 

Utbildningen motsvarar ca 1,5 års studier på deltid men är upplagd som en intensivutbildning som du kan välja att genomföra på betydligt kortare tid ex över några månader. Du anpassar din studietakt till vad som passar dig och din livssituation. 

 

För Certifiering krävs dock att du deltar aktivt vid minst 4 st Zoom träffar under de närmaste 2 åren och att du lämnar in dina skriftliga inlämningsuppgifter inom 2 år. När du fullgjort kursen och blivit godkänd på dina inlämningsuppgifter erhåller du ditt examensbevis - Dina 3 Diplom! ⭐

OBS. Om du går ”Sommar” så får du tillgång till hela utbildningen direkt från start och du gör utbildningen helt själv i din egen takt men du rekommenderas att följa den givna ordningen. Du bokar sedan 4 enskilda Zoom-träffar med din handledare när det passar dig mellan augusti och december 2024 för frågor och fördjupning och diskussioner.  

Efter Utbildningen: Efter genomförd och Godkänd utbildning kan du arbeta i egen verksamhet med klienter, hålla i grupper, sälja egna kurser och föreläsningar samt välja om du vill fördjupa dig i vissa ämnen eller problemområden. Du kan också välja att arbeta som anställd med förebyggande och hälsofrämjande samtal/grupper/kurser på ex hälsocentraler eller inom företagshälsovård, föreningsliv, skola, omsorg och socialt arbete 

Kvalitetssäkring: Utbildningen är Ackrediterad och Certifierad av den Internationella välrenommerade organisationen IPHM vilket innebär att även du som Godkänd student blir IPHM- certifierad. Jag som har utformat och leder denna utbildning är legitimerad och specialiserad som psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi vilket garanterar kvalitet och ger tyngd och legitimitet till utbildningen. 

 

Bokning och Betalning: Boka enkelt online och betala med kort eller Klarna, önskar du hellre få en faktura kan du maila in din anmälan till info@terapiakademin.com

Möjlighet till räntefri delbetalning på upp till 12st delbetalningar finns efter överenskommelse. Pris för privatpersoner 54.000kr inkl. moms. Pris för företag 54.000kr exkl. moms

 

Om du efter kursstart skulle känna att den här utbildningen inte var för dig så har du möjlighet att ångra dig och avboka din utbildningsplats fram till en vecka efter kursstart och då få full återbetalning minus 500kr i administrativ avgift. Avanmälan behöver ske skriftligt via mail senast en vecka efter kursstart.

 

Förkunskapskrav: Du behöver inga specifika förkunskaper inför denna kurs men vi rekommenderar att du arbetar med, eller har för avsikt att arbeta männsikorvårdande. Minimiålder är 18 år för denna kurs. Du behöver förstås också vara öppen och tillgänglig för både en personlig och professionell resa!

Kursbeskrivning: Du hittar en kursbeskrivning genom att klicka här

Datum

 • Du får tillgång till hela Utbildningen direkt, det sker ingen Zoom träff i samband med uppstarten även om det står så vid bokningen. Du kommer istället få ett mail med inbjudan till kursportalen.

 • Du bokar sedan in 4 st Zoom träffar med din handledare när det passar dig. 

 • Du har möjlighet att vara med på Augustigruppens Grupp-Zoom träffar under augusti-december om du skulle önska och kan också se deras inspelade zoom träffar i efterhand. 

bottom of page