top of page

Certifierad KBT-Terapeut
Kognitiv Beteendeterapi
Möjlighet finns till räntefri delbetalning på 12 månader, maila i så fall till: info@terapiakademin.com

Certifierad KBT-Terapeut

 

I den här utbildningen går vi igenom Grunden i KBT, Hur vår hjärna fungerar, Varför Ångest uppstår och du får lära dig de allra bästa och mest effektiva KBT Verktygen.

 

Vi går även igenom de vanligaste problemområdena vid psykisk ohälsa och kopplar dem till de olika modellerna och verktygen så att du ska veta vilka du du ska använda när och varför

 

Utbildningsmaterialet består av videolektioner, quiz och arbetsmaterial för egen utveckling och egna reflektioner.Du har under utbildningen kontakt med en egen handledare som ger dig skriftlig feedback och svarar på frågor.

Efter den här utbildningen ska du kunna lägga upp en KBT session och veta hur du skapar en KBT behandling med utgångspunkt i funktionella analyser och effektiva KBT-interventioner.

Utbildningen genomför du helt självständigt på distans när det passar dig och du får tillgång till utbildningen direkt vid bokningen som nu är öppen. Du kan betala via kort, Klarna eller via faktura efter överenskommelse. Pris inkl moms för privatpersoner, exkl. moms för företag

Mer Information:

 

KBT är en av våra vanligaste behandlingsmetoder och har ett mycket gott forskningsstöd för behandling av de flesta psykiska problem som vi människor kan drabbas av. I KBT riktar vi in oss på de ohälsosamma mönster som kan uppstå i våra tanke och/eller beteendemönster.

 

Detta är en grundkurs som du genomför helt på egen hand med tillgång till en handledare som skriftligt svarar på dina frågor, ger dig skriftlig feedback på dina inlämningsuppgifter och som examinerar dig på din skriftliga hemtentamen. Utbildningen vänder sig främst till dig som vill använda dig av effektiv KBT i ditt behandlingsarbete, hålla i grupper eller ge egna kurser eller föreläsningar i KBT.

 

Kursen beräknas pågå under ca en termin men du kan slutföra den både på kortare och längre tid beroende på vad som passar dig. Du har tillgång till kursen i 2 år.

Utbildningen är Ackrediterad och Certifierad av den Internationella välrenommerade organisationen IPHM vilket innebär att även du som Godkänd student blir IPHM- certifierad.

 

Efter genomförd utbildning får du ett utbildningsintyg och ditt Diplom som Samtalsterapeut med inriktning KBT och du kan arbeta som KBT-terapeut  antingen i egen verksamhet eller inom hälso- och sjukvården, inom företagshälsovården, inom skola, föreningsliv, socialt arbete osv.

 

Efter denna utbildning kan du tillgodoräkna dig din kunskap, och viss kostnad, om du vill fortsätta att studera hos Terapiakademin senare ex på vår stora utbildning där även handledning ingår  "Dip. Samtalsterapeut i Integrativ Metod" alt om du bill gå vår intensiva Utbildning "Stora Verktygslådan" där du får 3 Diplom i En Utbildning!

KBT Logga.png
bottom of page